Архив на блога

неделя, 19 ноември 2017 г.

Пилешко месо в буркани


Как да си приготвим вкусно пилешко месо за зимата...ето така:
Месото нарежете на едри късове.
Поставете го в студена вода за около час,след което извадете и отцедете .Осолете го(горе-долу 2 с.л.сол на 1 кг.месо)Подредете месото на чисти кърпи,покрийте и го оставете за една нощ добре да изсъхне.(да няма вода по него)
Наредете плътно в сухи буркани,като на дъното на всеки сте поставили зърна черен пипер,бахар,дафинов лист.Може и само черен пипер.Затворете с капачки,за по сигурно претрийте капачките с нож по края.Варете месото 3 ч.Извадете бурканите и обърнете с капачката надолу.
За още добри предложения ...заповядайте в кулинарната група:
https://web.facebook.com/groups/786103804796728/?ref=bookmarks
А,това е най новата ни кулинарна група:
https://web.facebook.com/groups/235918383566096/
Публикуване на коментар

Египетска торта

Посетете YouTube канала.. https://www.youtube.com/ channel/ UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A?vi ew_as=subscriber Необходими продукти за бл...