петък, 1 декември 2017 г.

Добруджанки със сирене и семена






Необходими продукти:
1 яйце
1 ч.ч.кис.мляко
100 мл.разтопена мас
2,3 с.л.олио
сол
1 каф.л.сода
брашно...
....замесете по меко тесто от изброените продукти(да не лепи по ръцете)...,късайте по малко от тестото
и с намазнени ръце оформете на топчета,който се притискат леко,слага се по малко плънка от:
задушен и изпържен лапад с пресен лук и по малко сирене (затварят се) Подредете ги в намазнена тавичка или в/у хартия за печене,намазват се с разбито яйце,малко семена и се пече на 180 гр.
Добруджанките може да направите и само със сирене.
Заповядайте в кулинарната група:
https://web.facebook.com/groups/786103804796728/?ref=bookmarks
А,това е най новата ни кулинарна група:
https://web.facebook.com/groups/235918383566096/

Публикуване на коментар