Пача



Пача
Необходими продукти:
2 бр.свински крачета
250-300 гр.св.месо

(най-добре джолан)
сол (около 1 с.л.)
черен пипер на зърна
1 глава стар лук
1 морков
3,4 скилидки чесън
бахар
дафинов лист
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Почистете крачетата и измийте добре.
Варете в леко подсолена вода до пълна готовност,като обирате пяната,която се образува в началото на варенето.
Час след завирането сложете месото,лука, моркова и подправките.
След което обезкостете и нарежете на парченца.
Бульона прецедете,върнете нарязаните краченца и месо.Добавете нарязания на ситно чесън и варете още около 1/2 час.
Изсипете в подходящ съд и оставете на хладно да се стегне.
(аз изсипвам в отрязано пластмасово шише,след което разрязвам по дължина и освобождавам пачата)

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A?view_as=subscriber

Коментари