Погача с кашкавал и колбас



 Замесете меко-нелепнещо тесто от:
200 мл.хладко прясно мляко
50 мл.вода
1 пак.суха мая
1 яйце
1 ч.лъж.сол
1 ч.лъж.захар
50 мл.олио
брашно(около400 гр.)...покрийте тестото и оставете на топло да втаса.


 Наложете тестото в тавичка и направете повърхностни разрези

 Намажете със смесени кетчуп и майонеза(1:2)

 В разрезите поставете пълнеж по ваш избор
(кашкавал,колбас,маслини,сирене) и оставете наново да втаса.

 Печете погачата на 170 гр.до зачервяване.
Напръскайте с шепа водичка и покрийте с кърпа.
Да Ви е сладко!

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
Готви с любов..
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks
Тук може да видите всички нови рецепти:
https://web.facebook.com/Strast.hobi/

https://web.facebook.com/Qstiq/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A?view_as=subscriber



Коментари