Бисквитена торта

Бисквитена торта,която приготвих по по-различен начин,в която използвах галета и белтъците.

Бисквити
Галета
За крема
1 лит пр мляко
30 гр масло
8 с лъж захар
2 жълтъка
1 пак нишесте
Портокалов прах 1 ч лъж
(или наст кора от 1 лимон)
Разбийте нишестето и всички останали продукти с 200 мл от прясното мляко
Останалото мляко заварете с прибавеното масло към него.
На тънка струйка добавете сместа към врящото мляко, като бъркат непрекъснато до сгъстяване.

Начина на приготвяне вижте тук:


 
За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:

Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
Страст и хоби...
https://web.facebook.com/groups/786103804796728/?ref=bookmarks
......
Готви с любов..
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks


Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A…

Коментари