Лапад


 Лападът е една  много полезна храна през пролетния сезон,  който трябва да включваме редовно в менюто си. Той е един от най-здравословните зеленчуци както копривата, спанака заради голямото си разнообразие на витамини, минерали и въглехидрати.

С лапад може да си приготвите най-различни видове ястия като..супи,яхнии-постни и месни,баници,разядки.
Тук ще Ви предложа няколко рецепти с лапад:
Банички с лапад и сирене
https://cenovablogaddress.blogspot.com/2017/03/blog-post_48.html


Разядка с лапад
https://cenovablogaddress.blogspot.com/2020/02/blog-post_16.html


Картофени кюфтете с лапад
https://cenovablogaddress.blogspot.com/2018/03/blog-post_74.html


Добруджанки
https://cenovablogaddress.blogspot.com/2017/12/blog-post.html


Вита баница с лапад
https://cenovablogaddress.blogspot.com/2017/04/blog-post_21.html

Коментари