Завити свински хапки(може и пилешки)

Начин на приготвяне:

Обелете няколко картофа,нарежете ги на шайби и овкусете със сол,щипка червен

пипер,чер пипер,чубричка.Подредете ги в тавичка,поръсва се с олио и се запичат.

Месото,нарязано на хапки се задушава с малко водичка да поомекне.
Прибавя се олио,нарязан пипер,моркови...накрая лук или праз.
Когато е почти готово се добавят и малко консервирани домати и подправки.
(сол,чер пипер и чубрица)
Всичко се разпределя в/у вече готовите картофи.
Отгоре се залива със сос-бешамел,приготвен от:

В 50 гр.масло се запържват 2 с.л.брашно,долива се прясно мляко
при непрекъснато бъркане,до получаване на необходимата гъстота.
(да стане по-гъсто от боза)
Ръсва се щипка чер пипер и се сваля от котлона.

Накрая се поръсва с настърган кашкавал и се зaпича до приятен загар.