Панирани гъби



Необходими продукти:
Няколко по-големи гъби(печурки)
олио
За панировката:
2 яйца(за 4,5 гъби е достатъчно)
брашно+галета(галетата да са повече от брашното,така са по хрупкави)
сол.....измийте и нарежете гъбите на филийки(около 1 см.)Потопете всяка в разбитите яйца,след което в брашняната смес.Изпържете в загрято олио от двете страни до зачервяване.

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Коментари