Паниран зелен фасул


 Паниран зелен фасул
Необходими продукти:
зелен фасул(около 300 гр.)
за паниране:
1 яйце
брашно+галете(1:1)
сол...изчистете фасулът,измийте и го полу-сварете в подсолена вода(целта е да остане леко хрупкав)
Изплакнете на течаща вода и оставете да се отцеди.
През това време разбийте яйцето с щипка сол и 2,3 с.л.вода.
Брашното и галетата смесете и подсолете на вкус.
Загрейте олио и панирайте според реда...първо в разбитото яйце,след което в брашняната смес.
Изпържете от двете страни до получаване на хрупкава коричка.
Поднесете с кис.мляко+скилидка чесън(нарязана на ситно)копър и препечено олио с щипка червен пипер.

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Коментари