Панирани гъби кладница

Необходими продукти
250 гр. гъби
2 яйца
Брашно
По щипка сол и млян черен пипер
олио
Измийит гъбите и изрежете пънчетата.
Сложете ги във вряща подсолена вода за 10-ина мин. След което извадете и подсушете върху домакинска хартия.
Разбийте яйцата със солта и черния пипер.
В друг съд изсипете няколко с.лъж.брашно.
Потапяйте гъбите по отделно в последователност:
яйце-брашно-яйце
Изпържете в загрято олио от двете страни до зачервяване.
Ако желаете поднесете панираните гъби с ситно нарязани магданоз и чесън.Полейте с малко оцет.
Добър апетит!

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Коментари