Архив на блога

вторник, 28 юни 2016 г.

Картофи-соте с кюфтенца


1 Сварете обелени и нарязани (на по-едро)картофи до полуготовност .
2
Загрейте около 1/2 пак.масло в тиган и сложете картофите.
3
Запържете ги леко,като разбърквате внимателно 2,3 пъти, прибавете копър ,сол и черен пипер пипер (може да добавите скилидки чесън)...
В/у тях наредете предварително изпържени дребни кюфтенца,веднага докато е горещо настържете по малко сирене и кашкавал.


Публикуване на коментар

Египетска торта

Продукти: за блатовете: 10 белтъка 100 гр. захар 200 грама смлени лешници 2 супени лъжици брашно за жълтия крем: 500 мл прясно мля...