Панирани пилешки воденички



По този начин воденичките са много вкусни,ако желаете опитайте ги и вие..а,рецептата е:
Пилешките воденички се сваряват в подсолена вода много добре. След това се отцеждат и оставят настрани. В по-дълбок съд се смесват брашно и галета,сол и щипка черен пипер. В друга купа се разбиват 2,3 яйца с малко водичка и щипка сол. В дълбок тиган се сгорещява олио и се пържат воденичките, които предварително се овалват в брашнената смес, а после в разбитите яйца. Воденичките се пържат oт всички страни до златисто. Сервират се със салата според сезона.

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A?view_as=subscriber

Коментари