Архив на блога

четвъртък, 8 декември 2016 г.

Панирани пилешки воденички



По този начин воденичките са много вкусни,ако желаете опитайте ги и вие..а,рецептата е:
Пилешките воденички се сваряват в подсолена вода много добре. След това се отцеждат и оставят настрани. В по-дълбок съд се смесват брашно и галета,сол и щипка черен пипер. В друга купа се разбиват 2,3 яйца с малко водичка и щипка сол. В дълбок тиган се сгорещява олио и се пържат воденичките, които предварително се овалват в брашнената смес, а после в разбитите яйца. Воденичките се пържат oт всички страни до златисто. Сервират се със салата според сезона.
Заповядайте в кулинарната група.....https://web.facebook.com/groups/786103804796728/?ref=bookmarks


Публикуване на коментар

Египетска торта

Продукти: за блатовете: 10 белтъка 100 гр. захар 200 грама смлени лешници 2 супени лъжици брашно за жълтия крем: 500 мл прясно мля...