Руладини

Необходими продукти:
свинско месо (за предпочитане от рибицата)
черен пипер
сол
1 к.ч. олио
3,4 кисели краставички
2 глави лук
няколко гъби
Начин на приготвяне:
...месото се нарязва на тънки пържоли
,които се начукват леко, а след това се подправят със сол и черен пипер.
Нарязват се на кубчета краставичките,лука и гъбите.
Запържват се лука и гъбите,добавят се и краставичките.Веднага след това снемете от котлона.
Върху всяка пържола се слага с лъжица от плънката, навива се на руло и се завързва с конец.
След като са готови се нареждат в намазана с олио тава(ако остане от плънката разпределете я м/у руладините)..налейте и малко водичка.
Пече се в умерена фурна, завити с алуминиево фолио, а когато са готови фолиото се маха,поръсва с с малко бяло вино и чубричка и се запичат още малко.
Заповядайте в кулинарната група,където ще намерите още много добри предложения:
https://web.facebook.com/groups/786103804796728/