Чушки-бюрек



Необходими продукти(за около 8-10 бр.)
За пълнежа
200 г сирене
2 яйца
1 малък настърган домат
20,30 гр.настърган кашкавал
щипка копър

За панировката:
2 яйца
5,6 с.л. брашно+2.3 с.л.галета

Приготвя се плънката като...
в купа се смесват сиренето и яйцата,добавя се и наст.домат,кашкавала и копъра..
Печените (и обелени) чушки се пълнят с 2 ,3 супени лъжици от плънката.
В една купичка разбийте яйцата за панировка, а в друга изсипете брашното.
Всяка чушка се топи от двете страни първо в брашното, след което в яйчената смес.
Изпържете от двете страни до зачервяване.
Заповядайте в кулинарната група:
https://web.facebook.com/groups/786103804796728/?ref=bookmarks
А,това е най новата ни кулинарна група:
https://web.facebook.com/groups/235918383566096/

0