Гулаш със свинско месо


Гулаш
свинска месо(около 500 гр.)
олио
1 глава стар лук
2 скилидки чесън
1 морков
червен пипер
млян черен пипер
настъргани домати (около 100 гр.)
вино - 50 мл
4,5 бр.картофа
1 с.л.брашно
няколко зрънца бахар
даф.лист
сол
магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Месото нарежете на кубчета. Сложете го в тенджера с малко вода да се задуши.

След което прибавете олиото,лукът, нарязан на дребно и наст.морков
След като се запържат месото и зеленчуците се прибавя брашното и червения пипер,след което и доматите.
Прибавя се виното и се оставя за около 5 минути, след което се долива вода колкото да покрие месото и се оставя да къкри на по- слаб котлон.

След готовност на месото се прибавят картофите нарязани на не много едри кубчета,бахара,чесъна и даф.лист.
След като е готово ястието се поръсва с нарязания на ситно магданоз.

За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Апетитно/всичко от тесто/
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A?view_as=subscriber
tag

Коментари