Пролетна супичка
Необходими продукти
По малко :
Коприва
Лапад
Девисил
Киселец
Пресен лук и чесън
Магданоз
3,4 суп лъж ориз
Олио
Копривата и лапада попарете за 5,6 мин в подсолена вода.
След което извадете, отцедете и нарежете.
Лукът запържете в малко олио. Прибавете копривата и лапада. Долейте вода и оставете да заври. Следва измития ориз, оставете на котлона до сваряване на ориза. Посолете. Прибавете девисила, киселец, чесънът и магданоза. След 2,3 мин е готово.
Застройка:
1 жълтък +3 суп лъж кисело мляко +1 суп лъж лимонов сок.
За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Домашна пекарна...
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks
Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/UCki66vz4bRXgFaj4oU3mL3A…
Коментари