Домашна саздърма


 За да си приготвите вкусна домашна саздърма са ви необходими:

месо по ваш избор,може агнешко,шилешко,свинско или телешко,аз предпочетох шилешко + телешко месо...и така...

Нарязано месо с кост

даф.лист

черен пипер на зърна

бахар

сол...

..нарежете месото на по-едри късове,поставете го в тенджера,като по м/у слагате от подправките.Долейте с вода и варете на слаб котлон до пълното му сваряване.след което го извадете,изчакайте да поизстине и нарежете на не много дребно.Отделената лой,която се отделя във вече изстиналия бульон гребнете и поставете в подходящ съд.Загрейте на котлона и прибавете месото.Отделете подправките и запържете за около 5,6 мин.Снемете от огъня и оставете да изстине,когато се повтвърди леко,изсипете в подходяща форма застлана с фолио.(или в шише) Притиснете саздърмата и завийте от всички страни,Оставете в хладилника до пълното и втвърдяван

Начин на приготвяне 👇



За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Да готвим вкусн😋 у дома 
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel/

Коментари