Чушки - бюрек


 Необходими продукт
(за около 8-10 бр.)

За пълнежа

100 гр. сирене

100 гр. извара

1 малък настърган домат

щипка копър

Магданоз 


За панировката:

2 яйца

5,6 с.л. брашно+толкова галета


Приготвя се плънката като...

в купа се смесват сиренето и извара та, добавя се и наст.домат,магданоз и копъра..

Печените (и обелени) чушки се пълнят с част от плънката.

В една купичка разбийте яйцата за панировка, а в друга изсипете брашното и галетата .

Всяка чушка се топи от двете страни първо в брашното, след което в яйчената смес.

Изпържете от двете страни до зачервяване.


За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Да готвим вкусн😋 у дома 
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/


Коментари