Необходими продукт
За пълнежа
1 яйце
100 гр. сирене
100 гр. извара
(или само сирене)
1 малък настърган домат
щипка копър
Магданоз
По желание и настърган кашкавал
За панировката:
1,2 яйца
5,6 с.л. брашно+толкова галета
Приготвя се плънката като...
в купа се смесват сиренето и извара та, добавя се и наст.домат,магданоз и копъра..
Печените (и обелени) чушки се пълнят с част от плънката.
В една купичка разбийте яйцата за панировка, а в друга изсипете брашното и галетата .
Всяка чушка се топи от двете страни първо в брашното, след което в яйчената смес.
Изпържете от двете страни до зачервяване.
За да се насладите на още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи:
........
Да готвим вкусн😋 у дома
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/
Коментари