Паниран кашкавал с двойна панировка


 Паниран кашкавал с двойна панировка.

Нарязах кашкавала на желана форма,след което го намокрих. 

Всяко парче топнах в брашняна смес (брашно-галета 1:1)

След това в разбито яйце.

Върнах отново в брашняната смес, яйце и изпържих в малко загрято олио.

Добър апетит!

За още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи

Да готвим в у дома 
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/chann

Коментари