Свинско месо с лук


 Свинско месо с лук

Необходими продукти

Свинско месо около 500 гр

Стар лук 4,5 главички

Червен пипер

Млян черен пипер

Чубрица

Бяло вино 3,4 суп лъж

Магданоз

Месото нарежете на хапки и измийте.

Задушете го в малко вода.

След което добавете олиото и изпържете за няколко минути.

Добавете едро нарязания лук.

Малко след това червения пипер.

Гответе до готовност.

На края виното, посолете, черния пипер и чубрицата.

Поднесете с нарязан магданоз.

Добър апетит! 🍷

......

Да готвим вкусн😋 у дома 
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel

Коментари