Лапад
Зелен лук(може и стар)
2,3 стръка пресен чесън
Олио-3,4 с.лъж.
За заливка:
Чесън
Червен пипер-1/2 ч.лъж.
Олио-3,4 с.лъж.
Кисело мляко-1/2 коф.
Начин на приготвяне:
Запържете за кратко лукът и чесъна,след което добавете предварително попарения лапад.
Пържете до готовност,добавете сол и щипка млян черен пипер.
Изсипете в подходящ съд и полейте с кис.мляко(в което сте нарязали чесъна)
Отгоре залейте с 3,4 с.лъж.препечено олио с червения пипер.
По желание поръсете с копър.
За още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи
Да готвим вкусн😋 у дома
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks
Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel
Коментари