Разядка с лапад


Необходими продукти


 Лапад

Зелен лук(може и стар) 

2,3 стръка пресен чесън

Олио-3,4 с.лъж.

За заливка:

Чесън

Червен пипер-1/2 ч.лъж.

Олио-3,4 с.лъж.

Кисело мляко-1/2 коф.

Начин на приготвяне:

Запържете за кратко лукът и чесъна,след което добавете предварително попарения лапад.

Пържете до готовност,добавете сол и щипка млян черен пипер.

Изсипете в подходящ съд и полейте с кис.мляко(в което сте нарязали чесъна)

Отгоре залейте с 3,4 с.лъж.препечено олио с червения пипер.

По желание поръсете с копър.

За още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи

Да готвим вкусн😋 у дома 
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Полезно,вкусно и забавно
https://www.facebook.com/groups/604378849992211/?ref=bookmarks

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/channel

Коментари