Пай с тиква


 Пай с тиква

По рецепта на Людмила Данова

Необходими продукти

3 яйца

1. 1/2 ч.чаши сварена тиква

60 гр масло

1 чаена чаша захар (от 200 мл)

1 бакпулвер

1 ванилия

1 чаена лъж канела

Орех. ядки

1 чаена чаша брашно

Тиквата сварете със захар или на фурна, след което намачкайте.

Разбийте яйцата със захарта.

Добавете Тиквата, маслото, канелата и ванилията.

Следва брашното и бакпулвера.Орех. ядки. Изсипете сместа в намазнена тавичка и Печете на 180 гр. до "суха клечка"

Поръсете с пудра захар.


За още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи

Да готвим вкусн😋 у дома 
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......

Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/chann

Коментари