Пай с тиква
По рецепта на Людмила Данова
Необходими продукти
3 яйца
1. 1/2 ч.чаши сварена тиква
60 гр масло
1 чаена чаша захар (от 200 мл)
1 бакпулвер
1 ванилия
1 чаена лъж канела
Орех. ядки
1 чаена чаша брашно
Тиквата сварете със захар или на фурна, след което намачкайте.
Разбийте яйцата със захарта.
Добавете Тиквата, маслото, канелата и ванилията.
Следва брашното и бакпулвера.Орех. ядки. Изсипете сместа в намазнена тавичка и Печете на 180 гр. до "суха клечка"
Поръсете с пудра захар.
За още вкусни предложения заповядайте в кулинарните ни групи
Да готвим вкусн😋 у дома
https://www.facebook.com/groups/921427298709170/
........
Страст и хоби-Вкусна домашна кухня
https://www.facebook.com/groups/786103804796728/
......
Ако желаете абонирайте се за видео-канала...https://www.youtube.com/chann
Коментари